KAASOJEN JA BESTMANIN KIITOSLAHJAT

Halusimme ehdottomasti kiittää meidän superia häätiimiä eli kaasoja sekä bestmania. Ilman heitä, ei hääjuhlasta olisi tullut niin sujuvaa ja rentoa, kuin mitä se nyt oli. KIITOS! <3

Kiitoslahjoiksi halusimme antaa jotain sellaista, joka jää myös myöhemmin käyttöön. Karsimme laskuista perinteisemmät taskumatit, snapsilasit ja tietyntyyppiset korut. Oikeastaan kaikki sellainen, mikä jäisi todennäköisesti kaapin tai laatikon syövereihin odottamaan pölyttymistä.


Kaasojen kiitoslahjat


Olen aikaisemminkin jo kertonut hääsuunnittelun aikana saamistani inspiraatiopuuskista, jotka ovat tulleet ihan tyhjästä. Samanlainen puuska iski kaasojen lahjojen kohdalla. Olin tyttömme kanssa leikkimässä hänen huoneessaan ja yhtäkkiä tuli tarve saada paperia, kynä ja viivotin. Siitä lähti kaasolahjojen luonnostelu.

Olin ajatellut, että haluan antaa jokaiselle kaasolleni korun. Korun valikoisin jokaiselle oman, heidän tyyliin sopivan. Ehdin jonkin verran koruliikkeissä kiertelemään, mutta sopivia ei ollut vielä tullut vastaan.

Kuin salama, mieleeni tuli ajatus koivuvanerista tehdyistä koruista. Ja luonnokset koruista piirtyi paperille kuin itsestään. Suunnittelin yhdet korvikset ja kaksi kaulakorua. Korut meille valmisti Joskus Design kotimaisesta koivuvanerista.

Koruihin on piilotettuna kirjaimet M, O ja H sekä jokaisen kaason omaan koruun hänen nimensä etukirjain. Joku voi kirjaimet hahmottaa heti koruista, mutta todistetusti ei ihan kaikki. Kirjaimet tulevat englanninkielisestä termistä "Maid of honour", joka tarkoittaa kaasoa.

Korut ovat olleet selvästi myös kaasojen mieleen, sillä korut pääsivät jo pian häiden jälkeen käyttöön.

Korujen lisäksi kaasot saivat jo hääsuunnittelun aikana ihanat Luonkosin öljypuhdistuskakut.

Lue lisää:


kaasokorut


Bestmanin kiitoslahja


Bestmanin kiitoslahjaa koski samantyyppiset kriteerit kuin kaasojenkin lahjoja. Ei taskumattia kaiverruksilla tai snapsilaseja. Jotain sellaista, joka tulee käyttöön.

Useammilla häämessuilla olin ihaillut Naskali Leatherin upeita nahkarusetteja. Saatoin myös käydä Iittalassa näitä ihailemassa heidän avattua sinne kivijalkamyymälän. Olin myös ehdotellut miehelleni kyseisiä rusetteja hääpäiväksi. Mutta kieltämättä, vaikka nämä upeita ovatkin, niin ei ihan mieheni tyyliä. Toisin kuin bestmanin. Ne sopivat hänen juhlapukeutumiseensa kuin nenä päähän.

Meitä myös miellytti se tapa jolla näitä rusetteja tehdään; Suomalaista ja paikallista käsityötä kierrätysmateriaaleista. Ja yrittäjästä huokuu intohimo tehdä näitä upeita rusetteja. 

Kirjoittelin hääviikolla joka päivä blogiin fiiliksiä ja tehtäviä, joita hääviikolla teimme. Tämä oli se salajuttu Iittalassa. Jos haluat lukea millainen meidän hääviikko oli, kirjoita sivubannerin hakukenttään "hääviikko". Löydät tekstit myös "Meidän häät" -kategoriasta.

Olen ihan varma, että näistä ruseteista tulee seuraava "perinteinen lahja bestmanille"!


naskali rusetti


Millaisia lahjoja olette suunnitelleet tai antaneet teidän häätiimille?Ps. Tässä postauksessa ei ole kyse kaupallisesta yhteistyöstä vaan suosittelen heitä ihan siksi, että he ovat suosittelunsa ansainneet.

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3