TERVETULOA MEIDÄN JUHLIIN OSA 1 - KUTSUT


Alkuperäisen suunnitelman mukaan minun piti askarrella kutsut. Aikaa ei vaan meinannut löytyä ja lopulta päätin, että tilaamme myös kutsut. Päädyimme tilaamaan kutsut samasta paikasta kuin Save the Date -kortit eli Vistaprintiltä. Olimme tyytyväisiä edellisiin kortteihin ja heillä hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Lue lisää:
MEIDÄN SAVE THE DATE -KORTIT

Hinta-laatusuhteen lisäksi plussaa on se, että saamme sieltä tilattua kaikki muutkin paperituotteet kuten menu/ohjelma laput ja nimikortit. Kaikkiin paperituotteisiin saamme samat fontit, tyylin ja tunnelman.

Kutsut saimme postiin hieman ennen vappua ja oletettavasti kirjeet ovat päässeet nyt perille. Aika siis esitellä meidän hääkutsut.Tervetuloa meidän juhliin osa 1 - Kutsut


Halusimme jatkaa samaa linjaa kuin Save the Date -korteissa. Kutsujen tulisi olla yksinkertaisen tyylikkäät. Kukkahulluna minun täytyi saada kutsuihin tietysti kukkia. Tämä kukallinen kutsupohja maltillisella värityksellä oli meidän valintamme.

Save the Date -korttimme oli hieman normaalia suurempi. Päätimme ottaa kuitenkin askeleen vielä suurempaan ja kutsumme koko on huikeat 21,6 x 13,9cm. Täytyy sanoa, että vaikka tiesin kutsujen olevan isot, koko hieman yllätti kun sain kutsut käsiini. 

Halusimme jonkun pienen yksityiskohdan lisää kutsuihin ja klikkasimme kortteihin vielä pyöristetyt kulmat.
Tiesimme, että meidän täytyy kasata kutsujen mukaan melko laaja hääinfo. Pohdimme, miten saisimme ujutettua kutsuihin jo jotain infoa.  Kutsun täytyi kuitenkin pysyä tyylikkäänä eikä saisi olla liian täynnä tekstiä. 

Päädyimme laittamaan kutsun toiselle puolelle kartan kirkolta juhlapaikalle ja vielä kirjalliset ajo-ohjeet. Vaikka tänä päivänä lähes jokaisella on käytössä navigaattori, tekniikka voi aina pettää. Kutsun ohjeiden ja tienvarsikylttien avulla kaikki vieraat löytävät varmasti perille.Kirjekuoret pidimme myös samassa linjassa, yksinkertaisen tyylikkäinä. Valkoisiin kuoriin leimasin hieman kimaltavalla violetilla tekstin "kutsu". Leimasin -teema sai siis myös jatkoa.

Jos nyt tekisin kutsutilauksen uudelleen, valitsisin astetta laadukkaamman paperin standard matten sijaan. Kutsun ollessa näinkin iso, paperi olisi voinut olla vielä hieman jämäkämpi. Olemme kuitenkin kutsuihimme tyytyväisiä ja se on juuri meidän näköinen.


4 kommenttia

 1. Tosi kivat kutsut! Ja suht simppelillä leimalla sai kuoreenkin heti vihiä mitä on tulossa, saatan pölliä idean ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saatiin kyllä hyvä ja meitä miellyttävä lopputulos. Ja juurikin tuo, että simppelisti ja ilman isoja askarteluja, kun aika tuntui olevan kortilla. Ja ehdottomasti nappaa idea talteen! ;)

   Poista
 2. Onpa kauniit kutsut! Ihanan yksinkertaiset ja jotenkin tosi tyylikkäät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Juuri sellaiset me haluttiin, yksinkertaiset ja tyylikkäät :)

   Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3