HÄÄPÄIVÄN AAMU

Halusin hääpäivän aamusta ehdottomasti sellaisen, että minä vain istun kun minut laitetaan kauniiksi. Suuntasimme aamulla kaasoni Heidin kanssa ABC-aamupalan kautta Kauneushuone Kristalliin. Kristallissa minulle loihti upean meikin meikkitaiteilija Annika Hietanen. Olin todella tyytyväinen koemeikkiini, joten sain olla luottavaisin mielin meikin suhteen. Kristallissa myös kaasoni istahti palveltavaksi ja hänelle tehtiin upea juhlakampaus.


Koska ilta oli venynyt lähelle aamuyön tunteja, olo oli myös sen mukainen. Minua väsytti ihan mielettömästi, mutta pieni jännitys sai pidettyä mieleni kuitenkin virkeänä. Myös jättimukillinen kahvia ja Annikan poksauttama skumppa sai viimeisetkin aivosolut heräämään.
Kun minun meikki ja Heidin hiukset oli saatu valmiiksi, suuntasimme Salon Violetiin. Siellä toinen kaasoni Laura oli istahtanut Sinin penkkiin jo aikaisemmin ja odotteli meitä hiukset juhlakunnossa.
Kampaukseni suhteen meillä oli myös selvät sävelet ja Sini sai hiukseni valmiiksi suunniteltua nopeammin. Tällä välin Laura oli lähtenyt hakemaan tyttömme mummulasta ja hänelle Sini teki "Prinsessa Ruususen" kampauksen. Tällainen oli siis tyttömme tilaus. Ja ihana prinsessa hänestä tulikin. ♥️


Tyttömme kampauksen teon aikana sain puhelun sulhaselta. Kukat oli haettu Kukkatalo Kouhiasta ja
ne olivat valmiina Kielorannassa. Kyselin sitten, ovatko he hakeneet jo hääautomme. Mieheni kertoi, että he ajattelivat hakea sen vasta potrettien oton jälkeen. Tähän oli myös ihan järkevä syykin, mutta... Olin tehnyt aikaisemmin tarkan aikataulun päivälle ja autoa ei ehditä enää kuvausten jälkeen hakemaan. Hetkellisen stressitason nousun tunsin tässä kohtaa. Stressi kuitenkin laski välittömästi, kun mieheni sanoi heidän lähtevän hakemaan autoa heti.
Kaasoni Heidi kävi hakemassa meidän koko häätiimille lounaat Cafe Kukosta, jonne olin tehnyt ennakkoon tilauksen. Siellä kaikki oli sovitusti valmiina ja palvelu ystävällistä. Mielestäni ruuan tilaaminen valmiiksi oli todella järkevää ja luulen, että syöminen olisi jäänyt muuten melko laihaksi.
Kolmas kaasoni, myöskin Heidi nimeltään, vietti aamun Kielorannassa. Hän oli viimeistellyt vielä juhlatilan eli laitteli kukat ja vihreät oksat pöytiin.

Lähdimme ajelemaan kohti Kielorantaa, jossa syömisen jälkeen aloimme pukeutumaan first look- ja potrettikuvia varten. Matkalla oli ihana tunne, kun vastaan tuli nyt meidän hääkyltit. Tänään todellakin on vihdoin meidän päivä.Kuvat: Valokuvaus Laura Heijari

PS. Synttäriarvonta on vielä käynnissä. Arvontaan pääset TÄSTÄ. Synttäriarvonnat löydät myös blogin Instagram ja Facebook -tileiltä.

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3