1-VUOTIAS BRIDELISA

Hääsuunnittelun alussa puhkuin järkyttävää intoa kaikkea sitä kohtaan, joka edes hitusen liittyi häihin. Minulla oli suuri tarve väylälle, jonne saisin kaiken sen innostuksen purkaa ja jakaa. Silloin päätin perustaa hääblogin. Nyt tuosta päivästä on kulunut tasan vuosi!

Ja ihan super mahtava vuosi onkin takana. Vaikka häät ovatkin juhlittu, ei innostukseni häämaailmaa kohtaan ole hiipunut. Eli blogi jatkaa elämistään edelleen ja minä säilytän hääkuplani, ihanaa!


Kuva: Valokuvaus Laura Heijari


Bridelisan vuosi


Mitä kaikkea vuosi on tuonut mukanaan? Täytyy sanoa, että kaikista parasta vuodessa on olleet te kaikki ihanat lukijani ja seuraajani. On ollut mahtavaa saada teiltä viestejä ja kommenteja niin blogin puolella kuin somessakin. Laittakaa niitä jatkossakin ♡

Tässä häämaailmassa on ihan huippu mahtava yhteishenki ja positiivinen energia. Onkin ollut etuoikeutettua olla mukana tässä yhteisössä ja tutustua niin palveluntarjoajiin kuin muihin hääbloggaajiin.


Kuva: Valo Films


Bloggaaminen on tuonut mukanaan myös rohkeutta ja itsevarmuutta. Uskallan rohkeammin olla se mikä olen ja luottaa siihen, että olen hyvä juuri tällaisena. Vuosi sitten ei tullut mieleenkään, että bloggaaminen voisi tuoda tullessaan jotain tällaista. Kun nyt luen ensimmäisiä postauksiani, on ilo huomata oma kehityksensä bloggaajana ja sisällöntuottajana. Hieman jopa nolottaa lukea niitä viime syksyn postauksia. Jostain kaikki kuitenkin aina alkaa.

Viimeisenä täytyy mainita vielä meidän Häät-blogiyhteisö, joka on ollut korvaamaton vertaistuki ja yhteisö. Kiitos!


Kuva: Mika Peltomaa Photography

Luetuimmat postaukset

Ensimmäiseen vuoteen mahtui yhteensä 86 postausta. Tutkin hieman tilastojani ja poimin tähän 10 luetuinta postausta;

1. HERE COMES THE VIHKISORMUS
Tässä postauksessa esittelin oman vihkisormukseni. Sormus on Kohinoorin ja he myyvät sitä virallisesti kihlasormuksena.

2. "AAMU NELJÄ EIKÄ VÄSYTÄ LAITA VIELÄ YKSI BIISI SOIMAAN"
Tämä postaus on täynnä yllätyksiä ja hauskanpitoa. Kyseessä on tietysti POLTTARIT!

3. PITÄÄKÖ HÄIDEN VIERAILLE ANTAA VIERASLAHJAT?
Vieraslahjat on sellainen, joka jakaa mielipiteitä. Itse olen sitä mieltä, että vieraslahjoissa, kuten myös muissa lahjoissa ajatus on tärkein.
4. TERVETULOA MEIDÄN JUHLIIN OSA 2 - HÄÄINFO
Meillä oli häävieraille useampi asia, jotka oli hyvä infota etukäteen. Päätimme liittää hääkutsuun mukaan erillisen hääinfon.

5. 6 ASIAA, JOISTA TIEDÄT HÄÄPUVUN OLEVAN SE OIKEA
Otsikkokin sen kertoo, 6 asiaa, joista tiedät hääpuvun olevan se oikea. Postauksessa esiin tuomani asiat ovat kaikki koettu omakohtaisesti <3

6. TERVETULOA  MEIDÄN JUHLIIN OSA 1 - KUTSUT
Tänä päivänä kutsuja on monenlaisia. On sähköisiä ja kirjekuoreen sujautettavia. Me päädyimme tilaamaan kutsumme valmiina Vistaprintiltä.
7. HAAVEENA UNIIKKI SORMUS?
Sain mahdollisuuden käydä Kultasepät Andreasenin pajalla tutustumassa heidän tiloihin ja sormuksien valmistamiseen. Vierailun aikana sain tietoa uniikin sormuksen teettämisestä.

8. ENSIMMÄINEN HÄÄAHDISTUS
Tämä postaus oli sellainen, joka vain piti päästää ulos. Vaikka hääsuunnittelu on ollut todella antoisaa ja ihanaa, myös minulla oli heikommat hetkeni.

9. KOEMEIKKI - PIHISTÄÄ VAI PANOSTAA?
Olen lukenut ihmisten ajatuksia ja kokemuksia häämeikeistä sekä koemeikeistä. Oman kokemukseni pohjalta lähdin pohtimaan, onko häämeikki sellainen johon kannattaa panostaa vai onko se sellainen, jonka voi siirtää pihistyslistalle?

10. HÄÄVIIKKO - TORSTAI
Helmikuussa lueskelin Kristallihäät -blogista heidän hääviikosta. Päätin, että aion samaan tyyliin kirjoittaa myös meidän hääviikosta. Torstaihin asti oli hääviikolla paukkuja kirjoittaa joka päivä. Perjantain purkaminen jäikin sitten häiden jälkeiseen aikaan, mutta sekin täältä jo löytyy. Huippua, että näitä postauksia on luettu niinkin paljon, että torstai kapusi tänne top 10 listalle.


Arvonta

Yhteistyössä Häät

Silloin kun meidän hääsuunnittelu alkoi, oli heinäkuu. Tämä tarkoitti sitä, että lehtihyllyt huusivat tyhjyyttään häälehtien osalta. Kiersin kirppareita ja rukoilin, että jostain tulisi vastaan muutama häälehti. Silloin en tiennyt, että Häät -lehteä voi lukea digiversiona magzter.com sivustolla. Haluankin kertoa siitä nyt tässä postauksessa, koska nyt on juuri se aika, jolloin ne häälehdet ovat kiven alla. Sivustolta löytyy tällä hetkellä lehdet vuodesta 2016 alkaen.

Lue lisää:
Kotimainen Häät-lehti luettavissa 24/7
Apua hääsuunnitteluun kotimaisista häälehdistä
Blogin synttäreiden kunniaksi saan arpoa yhteensä 5 lahjakoodia, joilla saa lunastettua yhden Häät -lehden digitaalisena näköislehtenä magzter.com sivustolta. Lahjakoodi tulee käyttää vuoden 2019 aikana. Blogissa arvontaan osallistuneiden kesken arvon kaksi koodia. Loput kolme arvon Instagramin ja Facebookin puolella. Osallistu siis sielläkin arvontoihin.

Osallistu arvontaan kertomalla kommenteissa, mikä Bridelisan luetuimmista postauksista on oma lempparisi. 

Liitä vastaukseen myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan lähetettyä lahjakoodin ja lunastamisohjeet, mikäli voitto osuu kohdallesi.

Arvontaan voit osallistua sunnuntaihin 18.8.2019 klo 22 asti. Voittajat ilmoitan kommenttikentässä ja olen heihin yhteydessä viimeistään seuraavana päivänä. Mikäli en saa voittajiin yhteyttä, arvon uudet voittajat torstaina 22.8.2019.


Kiitos vielä kaikille lukijoille, kun olette olleet mukana matkassa. 
Tehdään seuraavasta vuodesta vähintään yhtä mahtava!


5 kommenttia

 1. Koemeikki postaus oli kiva! :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Hääinfo -postaus oli ehkäpä oma suosikkini yksittäisitä postauksista :) Tykkäsin myös kokonaisuudessaan Hääviikko-sarjasta :)

  vadelmamurusia@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon, arpaonni suosi sinua! Laitan sulle s-postiin ohjeet lahjakoodin lunastamiseen <3

   Poista
 3. Itse pidin hääinfo postauksesta, sillä sen oli todella hyödyllinen ja varmasti hyvät vinkit tulee käyttöön ��

  janina.kyllio@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon, arpaonni suosi myös sinua! Laitan sulle s-postiin ohjeet lahjakoodin lunastamiseen <3

   Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3