VINKKEJÄ HÄIDEN SUUNNITTELUUN HÄÄMEDIOISTA

Yhteistyössä 

Postaus on osa hääblogipäivän koulutusta

ilmapallot haihin


Hääsuunnittelu ei ole kovin helppo tai yksinkertainen prosessi. Hääsuunnittelun alussa voi pää mennä pyörälle ja pahasti. Kun googlettelee erilaisia to do -listoja, voi tulla jopa epätoivoinen olo.

Ainakin itselleni tuli jokseenkin epätodellinen olo, että todellako häissä on niin paljon mietittäviä asioita. Koin ensimmäisiä epätoivon ja ehkä jopa lieviä ahdistuksen tunteita kun tuijotin listaa niistä kaikista tehtävistä, joita ennen hääpäivää tulee tehdä.

Milloin hääpaikka pitää varata? 
Entä kirkko?
Mikä on meidän häiden teema, tyyli tai tunnelma?
Minkä tyyppinen valokuvaus valitaan?
Kuinka aikaisin voi ottaa yhteyttä kampaajaan tai kosmetologiin?
Entäs musiikki, hääohjelma, häätiimin muistamiset?

ja lista jatkuu...

Onneksi hääsuunnittelun avuksi on kehitetty ja laadittu paljon erilaisia apuvälineitä. On erilaisia kirjoja, joista löytyy vinkkejä koko hääsuunnitteluprosessiin. Itselleni hyödyllisimpinä olen kokenut  oikeiden elettyjen häiden esimerkit, kuten auki puretut budjetit.

Lue lisää


Vinkkejä häiden suunnitteluun häämedioista


Tässä postauksessa en pureudu hääkirjoihin sen syvällisemmin, vaan hyppään häämedioihin. Ne tarjoavat loputtomasti vinkkejä tuleville hääpareille, kaasoille, bestmaneille sekä häävieraille.

Häämediat ovat myös lähes koko ajan käden ulottuvilla, jolloin voit aina sopivan tilaisuuden tullen hypätä hääkuplaan ja etsiä vinkkejä sillä hetkellä tapetilla oleviin hääjärjestelyihin.


haatfi

 Häät.fi - Inspiraatiota, vinkkejä ja työkaluja

Häät on Suomen suurin häämedia. Pelkästään heidän nettisivujen avulla löydät kaiken tarpeellisen häihin liittyen. Itse liityin heidän hääpolulle heti hääsuunnittelun alkumetreillä. Hääpolulta löytyy valmiit työkalut vieraslistan ja budjetin tekoon sekä kaiken kattava häiden to do -lista. Koska kaikkien parien häät ovat erilaiset, pystyy tehtävälistaan lisäämään tehtäviä ja poistamaan sellaiset, jotka eivät koske omia häitä.

Itse olen "kynää ja paperia" ihminen, jonka vuoksi en ottanut ihan kaikkea hyötyä irti hääpolusta. Kuitenkin sieltä saa hyvän käsityksen siitä prosessista, joka on häitä suunnitellessa edessä. Joten vaikka rakastaisit tehdä omaan vihkoon erilaisia tehtävä listoja (kuten minä), suosittelen tutustumaan Hääpolkuun.


Häät.fi sivustolta löytyy Hääpolun lisäksi valtava määrä artikkeleita, joista voi ammentaa inspiraatiota ja kerätä ideoita. Itselleni on jäänyt muutama hyödyllinen artikkeli mieleen, joista oli apua meidän hääsuunnittelussa. Meidän häät olivat todellakin lapselliset eli lapsia oli paljon. Häät -sivustolla tietoa on helpointa etsiä "Haku" toiminnolla. Lapset hakusanalla löytyi useampikin hyödyllinen artikkeli heidän häitä ajatellen.

Lue Häät.fistä
LAPSIVIERAAT VIIHTYMÄÄ HÄISSÄ - IRTOKARKKEJA JA VÄRITYSKIRJOJA
LAPSET HÄÄVIERAINA VAI JUHLAT AIKUISTEN KESKEN


Häät.fistä löytyy myös sormus- ja hääpukukone. Sormus- ja hääpukukoneen avulla voit selailla omiin kriteereihisi ja budjettiisi sopivia tuotteita.  Molemmista koneista löytyy vain Suomesta saatavilla olevia tuotteita ja niiden myyntipaikat. Omien suosikkien löydyttyä tiedät mistä sormuksen tai hääpuvun metsästys kannattaa aloittaa.

Vaikka häät.fi sivustolla onkin valtava määrä tietoa, vinkkejä ja työkaluja, ei minun mielestä mikään vedä vertoja sille fiilikselle, kun saa uusimman häälehden käsiinsä. Häät -lehti ilmestyy kahdesti vuodessa, loka- ja tammikuussa. Molemmat ajankohdat ovat sellaisia, että silloin voi pistää takan tulille ja pujahtaa sohvan nurkkaan häälehden kanssa ja uppoutua täysin omaan hääkuplaan. Onneksi kohta on lokakuu!


lovemedo


Hääideasivusto amoriini.com


Amoriini.com sivusto on tietopankki, joka on hyödyllinen koko häätiimille. Amoriinista löydät inspiroivia artikkeleita hääsuunnitteluun. Hääideoiden alta löytyy myös oma osio polttareille, josta kaasot ja bestmanit löytävät vinkkejä polttareiden järjestämiseen.

Lue amoriini.comista
VÄRISAVU HÄISSÄ
HÄÄKUKKIEN ABC
HÄÄOPAS SULHASILLE

Amoriini.comissa on kattava häähakemisto eli paikka, josta löydät paljon eri palveluntarjoajia. Häähakemistossa pitopalvelut sekä juhlatilat löydät sijainnin mukaan lajiteltuina, joka helpottaa etsintää.

Amoriini.comista löydät myös juhlaneuvonta -palvelun. Siellä voit kysyä mitä tahansa häihin, hääperinteisiin tai polttareihin liittyen. Voit pyytää myös suosituksia hääyrityksistä. Juhlaneuvonta on täysin maksutonta. Lomakkeen, jolla voit lähettää kysymyksiä, löydät pääsivun alalaidasta.


lovemedo

Muut häämediat ja työkalut hääsuunnitteluun


Netistä löytyy vaikka mitä ihania sivustoja, joilta voi ammentaa inspiraatiota omiin häihin. Myös ilmaisia työkaluja löytyy hääsuunnittelun tueksi ja prosessia helpottamaan. Tässä muutamia sivustoja, jotka olen kokenut hyödyllisiksi oman hääsuunnittelun aikana.

Mennään naimisiin tarjoaa sivuston täynnä vinkkejä, hääblogeja, Mennään naimisiin -lehden sekä upeat häämessut. Seuraavat messut ovat 11.-12.1.2020 Helsingin Wanhassa satamassa.

Tahtoo on ilmainen hääsovellus, jossa pystyt tekemään lähes kaiken hääsuunnitteluun liittyvän. Tahtoosta löytyy omat osiot budjetille, tehtäville, vieraille, pöytäjärjestykselle sekä hääsivulle. Tahtoosta löytyy myös maksullinen versio, jolloin työkaluja on vielä enemmän. Tahtoossa pystyt myös jakamaan häiden jälkeen vieraille kuvia häistä ja vieraat pystyvät lisäämään myös itse ottamiaan kuvia palveluun.


Kerro omat kokemuksesi häämedioista 
ja oletko löytänyt niistä inspiraatiota tai vinkkejä omiin häihisi!Kaikki postauksen kuvat: Karri Wihersaari Love me do Winter Fair 2019

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3