LOVE ME DO AUTUMN FAIR 2019 - 7 VINKKIÄ HÄÄPUVUN METSÄSTYKSEEN

Kaupallinen yhteistyö
Häät-media, amoriini.com ja Love me do

Postaus on osa hääblogipäivän koulutustaTätä mä olen niiin odottanut! Syksy ja häämessut! Pahinta messunälkää olen kyllä jo helpottanut Hotel Sveitsin häätapahtumassa muutama viikko sitten. 

Kuitenkin, syksyn ehdoton kohokohta on 5.10 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävät, Suomen suurimmat häämessut eli Love me do. Nämä häämessut ovat loistava paikka etsiä itselleen sitä ehkä elämän tärkeintä pukua eli hääpukua tai sen tekijää. Saman katon alla on kattavasti edustettuna niin hääpukusuunnittelijat kuin hääpukuliikkeetkin.

Tähän postaukseen kokosin omat vinkkini hääpuvun metsästykseen, mikäli aiot suunnata ensi lauantaina messuille.


7 vinkkiä hääpuvun metsästykseenTutustu näytteilleasettajiin etukäteen
Love me dossa on näytteilleasettajina yhteensä 25 hääpukuliikettä ja -suunnittelijaa. Käy näytteilleasettajien lista läpi ja valitse sieltä 5 osastoa, joilla ainakin haluat käydä tutustumassa. Näin varmistat sen, että ehdit rauhassa perehtymään niihin mieluisimpiin näytteilleasettajiin, eikä käteen jää vain pintaraapaisua ja pukujen pikaselausta.

Näytteilleasettajien listan löydät tästä: Näytteilleasettajat 5.10.2019


Ihastele hääpukuja häämuotinäytöksissä
Love me don yläkerran päälavalla nähdään päivän aikana useampi häämuotinäytös. Ota näytösajat itsellesi ylös, jotta messuhulinassa ne eivät unohdu. Näytöslavalle kannattaa suunnata hieman etukäteen, jos haluaa itselleen istumapaikan. Näytöksen odottaminen on hyvä hetki pienelle tauolle messuhulinasta ja nauttia rauhassa lasillinen kuohuvaa.

-Kansainvälinen häämuotinäytös klo 11.00 ja 13.00

-Kotimainen häämuotinäytös sekä Anne-Mari Pahkala & Eero Hintsanen: Uuden malliston lanseeraus klo 11.45

-Vuoden hääpukusuunnittelija 2019 finaalinäytös klo 15.30. Voittajan julkistaminen klo 16.30


Osallistu workshopiin: Morsian on aina oikean kokoinen
Messujen sisäänkäynnin vieressä, katetulla alueella sijaitsee messujen Workshop -areena. Klo 13.30 Wedding Garagen Maija Putkonen ja Miss Plus Size perintöprinsessa Tuulia Kovanen puhuvat kehopositiivisuudesta

Jos haluat sovittaa pukuja, varaudu jonottamaan
Muutamilla häämessuilla käyneenä voinen todeta, että sovituskopilla on useimmiten ruuhkaa. Varaudu siis jonottamaan. Mikäli haluat välttyä pahimmilta ruuhkilta, suuntaa messuille heti ovien avauduttua.

Varaa messuihin koko päivä aikaa
Messuilla on todella paljon nähtävää ja koettavaa. Ota mahdollisuudesta kaikki irti ja varaa messuihin koko päivä. Tämä takaa sen, että ehdit rauhassa kierrellä messualuetta ja ehdit nauttimaan myös hääpukunäytöksistä ja workshopeista ilman kiireen tuntua.

Osallistu amoriini.comin arvontaan
Messuilla on mahdollisuus osallistua amoriini.comin arvontaan, jossa voit voittaa 200e häärahaa. Häärahaa voi käyttää vapaavalintaisesti mihin tahansa amoriini.comin häähakemistosta löytyvään palveluntarjoajaan. 

Tutustu häähakemistoon tästä: Häähakemisto

Ota pikakampaus
Jos aiot messuilla sovitella pukuja, viimesen silauksen kokonaisuuteen tekee kauniisti laitetut hiukset. Pikakampauksessa voi käyttää samaa ajatusta kuin mitä on ajatellut hääpäivän kampaukseen. Ainakin sen verran olisivatko hiukset auki vai kiinni. Pikakampauksia loihtivat messuilla Hair Pro Team, osastolla W4

Lue lisää:
6 ASIAA, JOISTA TIEDÄT HÄÄPUVUN OLEVAN SE OIKEA
PITÄÄKÖ HÄÄPUKUJEN SOVITUKSEEN VALMISTAUTUA? 5+1 VINKKIÄ


Ihania häämessuja ja nähdään siellä!Kuvat: Karri Wihersaari | Love me do Winter Fair 2019Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3