LOVE ME DO HÄÄTAPAHTUMA - 7 VINKKIÄ HÄÄPUVUN METSÄSTYKSEEN

Kaupallinen yhteistyö
Häät-media, amoriini.com ja Love me do

Postaus päivitetty 9.1.2020 tulevan Love me do Winter Fairin tiedoilla

Postaus julkaistu alunperin 2.10.2019, jolloin postaus oli osa hääblogipäivän koulutusta
Tätä mä olen taas niiin odottanut! Uusi vuosi ja häämessut!

Tammikuun ehdoton kohokohta on 18.-19.1.2020 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävät, Suomen suurimmat häämessut eli Love me do. Nämä häämessut ovat loistava paikka etsiä itselleen sitä ehkä elämän tärkeintä pukua eli hääpukua tai sen tekijää. Saman katon alla on kattavasti edustettuna niin hääpukusuunnittelijat kuin hääpukuliikkeetkin.

Tähän postaukseen kokosin omat vinkkini hääpuvun metsästykseen, mikäli aiot suunnata näille messuille.


7 vinkkiä hääpuvun metsästykseenTutustu näytteilleasettajiin etukäteen
Love me dossa on näytteilleasettajina yli 20 hääpukuliikettä ja -suunnittelijaa. Käy näytteilleasettajien lista läpi ja valitse sieltä 5 osastoa, joilla ainakin haluat käydä tutustumassa. Näin varmistat sen, että ehdit rauhassa perehtymään niihin mieluisimpiin näytteilleasettajiin, eikä käteen jää vain pintaraapaisua ja pukujen pikaselausta.

Näytteilleasettajien listan löydät tästä: Näytteilleasettajat 18.-19.1.2020


Ihastele hääpukuja häämuotinäytöksissä
Love me don yläkerran päälavalla nähdään molempien päivän aikana useampi häämuotinäytös. Ota näytösajat itsellesi ylös, jotta messuhulinassa ne eivät unohdu. Näytöslavalle kannattaa suunnata hieman etukäteen, jos haluaa itselleen istumapaikan. Näytöksen odottaminen on hyvä hetki pienelle tauolle messuhulinasta ja nauttia rauhassa lasillinen kuohuvaa.

Häämuotinäytökset molempina päivinä päälavalla messusalin yläkerrassa;

-Kansainvälinen häämuotinäytös klo 11.00 ja 13.00

-Kotimainen häämuotinäytös klo 12.00 ja 14.30


Osallistu luennoille: Hääpuvun teettäminen ja materiaalien valinta sekä hääpukuneuvonta
Messujen sisäänkäynnin vieressä, katetulla alueella sijaitsee messujen Workshop -areena ja Podium.  Lauantaina Klo 12 äänessä on Vuoden hääpukusuunnittelija 2019 Terhi Löfman sekä Charlotta Vilamo Villisilkistä, jolloin puhutaan hääpuvun teettämisestä ja materiaalien valinnoista.

Lauantaina klo 14 samassa paikassa on luento hääpukuneuvonnasta, jossa saat vinkkejä hääpuvun etsintään ja ostoon. Äänessä silloin Tiina Rauhala.

Hääpukuneuvontaa osastolla 74-76
Mikäli lauantain hääpukuneuvonta luento menisikin sinulta ohi, Hääpukuasiantuntija Tiina Rauhala on antamassa hääpukuneuvontaa koko messujen ajan omalla osastollaan. Tiina neuvoo ja opastaa morsiamia kaikissa huolissa, haaveissa ja ehkä joskus murheissakin hääpukuun liittyen.
Jos haluat sovittaa pukuja, varaudu jonottamaan
Muutamilla häämessuilla käyneenä voinen todeta, että sovituskopilla on useimmiten ruuhkaa. Varaudu siis jonottamaan. Mikäli haluat välttyä pahimmilta ruuhkilta, suuntaa messuille heti ovien avauduttua.

Varaa messuihin koko päivä aikaa
Messuilla on todella paljon nähtävää ja koettavaa. Ota mahdollisuudesta kaikki irti ja varaa messuihin koko päivä. Tämä takaa sen, että ehdit rauhassa kierrellä messualuetta ja ehdit nauttimaan myös hääpukunäytöksistä ja workshopeista ilman kiireen tuntua.

Ota pikakampaus
Jos aiot messuilla sovitella pukuja, viimesen silauksen kokonaisuuteen tekee kauniisti laitetut hiukset. Pikakampauksessa voi käyttää samaa ajatusta kuin mitä on ajatellut hääpäivän kampaukseen. Ainakin sen verran olisivatko hiukset auki vai kiinni. Pikakampauksia loihtivat messuilla Hair Pro Team, osastolla W4

Lue lisää:
6 ASIAA, JOISTA TIEDÄT HÄÄPUVUN OLEVAN SE OIKEA
PITÄÄKÖ HÄÄPUKUJEN SOVITUKSEEN VALMISTAUTUA? 5+1 VINKKIÄ


Näillä messuilla palkitaan jälleen Vuoden Hääblogi!
Bridelisa on mukana finaaliäänestyksessä, joten käythän äänestämässä!
Äänestykseen pääset tästä tai blogista löytyvien äänestyskuvien kautta.

Nähdään messuilla!Kuvat: Karri Wihersaari | Love me do Winter Fair 2019Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3