MEIDÄN HERKULLINEN HÄÄMENU


Alkumaljojen jälkeen aloitimme ruokailun. Tarjoilu tapahtui buffet-pöydästä. Koska meidän häissä oli vieraita noin 60, toimi tarjoilu pöydän yhdeltä puolelta hyvin eikä suurempia ruuhkia tai odottelua syntynyt. Mikäli vieraita on enemmän, kannattaa ehdottomasti sopia pitopalvelun kanssa, että ruokaa pääsisi ottamaan buffetpöydän molemmin puolin.

Juomapöytä löytyi buffetpöydän läheisyydestä. Juomapöydästä löytyi alkoholittomat juomat; mehu, vesi, maito ja kotikalja. Valko- ja punaviinipullot sekä vesikannut laitoimme tarjolle suoraan pöytiin. Lisäksi mietoja alkoholijuomia sekä alkoholittomia virvoitusjuomia oli tarjolla isoissa coolereissa.
Meidän herkullinen häämenu

Ensimmäisen menun suunnittelimme pitopalvelun nettisivuilta löytyvien valmiiden menujen pohjalta. Kävimme sen jälkeen maistelemassa heidän ruokiaan ja menu meni lähes kokonaan uusiksi.

Valikoimme tarjoiltaviksi ruuiksi vain sellaisia, joista me oikeasti pidämme. Jätimme siis suosiolla pois esimerkiksi graavilohet ja sillit, vaikka ne perinteiseen suomalaiseen juhlapöytään usein kuuluvatkin. Lisää pitopalvelun ja menun valinnasta voit lukea aikaisemmin kirjoittamastani postauksesta.

Lue lisää:


Meidän herkullinen häämenu näytti lopulta tältä;

Uudet perunat
Kananmunanpuolikkaat, yrttismetanapursotus
Viher-melonisalaatti & kastike
Pähkinäinen katkarapusalaatti
Broileri-caesarsalaatti
Leipäjuusto & mustaherukkahillo

Pitoemäntien perinteiset lihapullat
Naudan pitopaisti & punaviinikastike
Paahdetut uunijuurekset
Lohta Hollandaisé
Kermaperunat

Aurajuusto ja ananas-mantelituorejuusto, keksit
Saaristolaisleipä ja talonhiivaleipä


Ruokamme sai todella paljon kehuja vierailtamme ja se maistui myös pikkuväelle. Emme voisi olla ruuan lisäksi tyytyväisempiä palveluun, jota pitopalvelultamme saimme. Kaikki toimi siten kun olimme suunnitelleet, eikä mitään kommelluksia ainakaan minun korviini kantautunut. 


Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3