HÄÄBLOGIEN YHTEISTYÖVIIKKO - LISTA HÄÄBLOGEISTA

Päivitetty 1.8.2020
hääblogien listaa

Viime vuoden syksynä haudoin ajatusta hääblogien yhteistyöviikosta. Yhteistyöviikko ajoittui myös silloin joulukuulle. Silloin viikon teemana oli jakaa blogin sosiaalisen median kanavissa postauksia hääblogeista, joista itse olin saanut apuja ja vinkkejä.

Lue lisää:

Nyt on jälleen aika laittaa yhteistyöviikko käyntiin. Syksyn aikana laitoin merkille, että monet kaipaavat lisää hääblogeja luettavakseen. Vuoden 2019 hääblogit alkavat osittain jo hiljentyä, ei kuitenkaan vielä kaikki. Tämän vuoden aikana hääblogeja on ilmaantunut mukavasti lisää. 
Tällä viikolla aion jakaa blogini sosiaalisen median kanavissa eli Instagramissa sekä Facebookissa uusia tai vielä pidemmän aikaa päivittyviä hääblogeja. Somepainikkeet löydät blogin ylä- sekä alabannerista.

Haastan sinut mukaan yhteistyöviikkoon!
Jaa muille omalla lukulistallasi olevia hääblogeja, sinulle luontaisimmalla tavalla.

Jos teet julkaisuja Instagram Storiesissa, tägää @bridelisablog ja #hääblogiyhteistyöviikko niin jaan julkaisusi omalla tililläni.

Tässä lista hääblogeista, jotka ovat melko tuoreita tai päivittyvät vielä todennäköisesti pitkään. Päivitän listaa tasaisin väliajoin. Kerro kommenteissa omasta hääblogistasi, lisään sen mielelläni listalle. Blogin yläpalkista tai mobiiliversiossa Menu-valikosta löydät myös lisää upeita hääblogeja "Häät -blolgiyhteisön" alta.


Heinäkuu 2020
◇  Kaksistaan
Jotain vanhaa
Matkalaulu

Elokuu 2020
Hääpilvissä
Eve
Vena Amoris
Meidän Tarina

Kesä 2020
Minttupersikoita ja proseccoa

Syyskuu 2020
Tahdon 2020
Sara Katherina
Kuinka kettu kesytetään?

Kesä 2021
Satumaista
Säästöhäät
Future Mrs J
Me mennään maalla naimisiin
Kuparimorsian
◇ Ever Ever After

2022
Hääpäiväkirjat
It was always youPs. Vuoden Hääblogit 2020 palkitaan jälleen tammikuussa Love me do Winter Fairissa. Käythän nimeämässä omat suosikkisi mukaan äänestykseen. Voit nimetä useampia blogeja. Nimeämään pääset tästä linkistä <3


2 kommenttia

  1. Moikka!Mulle tuli sellainen mieleen, että voiko esim nimikirjaimia vaihtaa toisinpäin eli kun naisen etunimen eka kirjain on S niin voiko olla kyltti missä olisi miehen nimikirjain ensin eli J & S ? Vai pitääkö olla aina naisen nimikirjain ekana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos kysymyksestä! Tarkoitat varmaan kylttejä vihki- tai juhlapaikan yhteyteen tai vaikka kakun päälle? En tiedä onko tässä jotain periaatteellista sääntöä, mutta vaikka olisikin, niin itse viisveisaisin sellaisesta. Laitatte juuri niin päin kun tuntuu teistä hyvältä :)

      Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3