HÄIDEMME KUKAT OSA 1 - HÄÄKIMPPU, RANNEKUKAT JA MORSIUSTYTÖN KIMPPU


Kaupallinen yhteistyö 

Ennen kuin hypätään meidän potrettikuviin, haluan kertoa teille meidän kukista. Kukista aion kertoa useamman postauksen verran. Tässä postauksessa esittelen meidän häihin valmiina tilatut kimput ja rannekukat. Näiden lisäksi tilasimme Kukkatalo Kouhialta myös kakkumme koristeet, mutta niistä lisää myöhemmin.


Hääkimppu


Hääkimppuun minulla oli paljon ideoita. Jossain kohtaa mietin, että tilaisin kaksi kimppua, perinteisen kimpun sekä renkaaseen tehdyn. Lopulta päädyin kuitenkin vain perinteisempään kimppuun. 

Minulla oli muutama ehdoton asia, jota kimppuuni en halunnut. Ja tietysti myös niitä, joita ehdottomasti halusin siihen. Tässä lista, jonka pohjalta Elina toteutti minulle täydellisen hääkimpun;

⬦ Ei tiukka pyöreä, eikä liian runsas. Jotain siltä väliltä
⬦ Malliltaan tasainen, ei laskeutuva
⬦ Värimaailma jokseenkin runsas. Vaaleanpunaista, valkoista, violetin/lilan eri sävyjä ja vihreää.
⬦ Lempikukkiani ovat ruusu, neilikka, freesia, preeriaeustooma, inkalilja, pioni ja leinikki. Puuvilla noussut myös yhdeksi suosikiksi. 
⬦ Ei lainkaan harsokukkaa
⬦ Varsien ympärille valkoista nahkanauhaa, ei kahvaa

Lisäksi laitoin myös puvustani kuvan Elinalle, jolloin hän osasi kimpun suunnitella siihen sopivaksi. Hääpuvun lisäksi kerroin hänelle lempi kimppuni heidän keväällä pitämästään hääkimppunäyttelystä ja lähetin häävihkoni kukkainspiraatio sivun, jotta Elina saisi mahdollisimman hyvin kiinni minun tyylistäni.

Lue lisää: 

Kimpusta tuli täydellinen. Ihan minun näköinen.


Kimppu lähti mukaamme häämatkalle ja se kesti Leville reissaamisen moitteetta. Pääsi vielä sellaisenaan kotiinkin.
Morsiustytön kimppu


Morsiustytön eli meidän tyttäremme kimpun suunnittelimme hänen kanssa yhdessä. Minulla oli ajatus auringonkukasta, joka oli edesmenneen vaarini lempi kukkia. Halusin tällä tavoin tuoda hänet osaksi juhlaamme. Vaikka moni muu ei sitä pientä yksityiskohtaa tiennytkään, oli se minulle sitäkin tärkeämpi asia. 

Tyttömme toivomus oli yllättäen vaaleanpunaista. Näyttelin hänelle kukkien kuvia netistä ja kappas kuinka hyvä kukkamaku sillä tytöllä onkaan. Ihan sama kuin äidillään. Joten auringonkukan lisäksi kimppuun tuli samoja kukkia kuin minun hääkimpussani.


Kaasojen rannekukat


Kyselin kaasoilta toiveita heidän kukistaan. Annoin heille vapaat kädet pukujensa suhteen ja halusin jatkaa samaa linjaa myös kukissa. He olivat yksimielisiä siitä, että halusivat rannekukat kimpun sijaan. Rannekukat kulkivat kivasti koko päivän mukana, kun taas kimput olisivat todennäköisesti  jääneet pöytiä koristamaan.

Kukiksi he nimesivät preeriaeustooman ja neilikan. Vihreänä käytettiin eukalyptusta. Värit valittiin ristikkäin pukujen värien kanssa. Viininpunaisen kanssa vaalea rannekukka ja vaaleiden pukujen kanssa viininpunaiset.

Lue lisää:


Iso Kiitos Kukkatalo Kouhialle ja erityisesti taitavalle Elinalle <3

Kuvat: Valokuvaus Laura Heijari, pois lukien kuva nro 3.

4 kommenttia

 1. Vau, aivan ihana tuo sinun kimppusi! Puhumattakaan kauniista ajatuksesta ja toteutuksesta tyttärenne kimpussa, todella kaunis ja suloinen kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! Halusin tosiaan jollain tapaa tuoda vaarini mukaan hääjuhlaan. Muistopöytä ei tuntunut meistä omalta, kun taas tämä auringonkukka tyttömme kimpussa oli ihan nappi meidän tyyliimme. <3

   Poista
 2. Tosi kaunis kimppu sulla! Ihanan erikoinen lisä tuo puuvilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä kun näin ekan kerran tuota puuvillaa niin tiesin heti, että haluan niitä myös omaan kimppuuni <3

   Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3